Landskronasamverkan

Nytt julkoncept

Vi fick i uppdrag att ta fram ett nytt koncept och nya traditioner för julens evenemang i Landskronas stadskärna. Förutom att skapa julstämning skulle evenemangen driva till handel och förstärka upplevelsen av att handla och vara i stadskärnan.

Adventskonsert

Adventskonserten blev startskottet för julfirandet. Stämningsfulla uppträdanden av artister och körer blandades med julgranständning, utnämning av Landskrona Lucia och Årets Jultal.

Grannaste Granen – Julgranstävling

Vilken är den grannaste granen? Konstnärer och organisationer ställde upp i tävlingen med varsin julgran och sedan röstade besökarna fram en vinnare.

Barnens Juldag

En händelserik dag för alla små och stora barn.

Landskronas största julklapp

Plötsligt en dag stod det där. Ett jättestort rött paket med guldsnöre, mitt i stan. På paketet fanns en skylt som förklarade att det här paketet var en julklapp och att vem som helst kunde påverka vem som skulle få det. Genom att sms:a in en motivering var man med i tävlingen och på ett visst datum skulle det avslöjas vem som skulle få paketet. Hundratals motiveringar skickades in och vinnaren fick motta ett presentkort laddat med 5 000 kr.

En kampanj för att uppmärksamma Landskronas nya presentkort som en julklapp.

KUND

Landskronasamverkan

UPPDRAG

Koncept, Event, Scenproduktion, Visuell identitet

DATUM

2016, 2017

Vår och Höst i stadskärnan
P-böter mot orättvisa